CS70 Green Home

english

1067 Budapest, Csengery utca 70.

AZ ÖKOHÁZAK CÉGCSOPORT LEGÚJABB GEOTERMIKUS TÁRSASHÁZA

A CS70 Green Home a legújabb geotermikus társasházunk 892 m2-es telken épül meg 41 lakással, 2 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a 2 szobás, kis alapterületű lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 6. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a CS70 Green Home-ban vásárolni.

A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új - a XXI. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk - amelyek az alacsony rezsi költség emellett energiatakarékosak, környezetbarátok és allergiamentesek is. A társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása AA+ kategóriába esik, ami szintén növeli azok értékállóságát. A mai világban nem elhanyagolható szempont, hogy ezekben a lakásokban nincs gázbekötés, így a tulajdonosok teljesen függetleníthetik magukat a gázárak óriási emelkedésétől.

Több, mint 20 év tapasztalat és több, mint ezer átadott lakással a hátunk mögött, összeszokott csapatként dolgozunk mind a kivitelezői oldallal, mind a jogi képviselőkkel, hogy vevőink minden igényét kielégítsük, és gördülékeny ügyintézéssel olyan otthonokat adjunk át, melyek megfelelnek a kor elvárásainak.

englis text

1067 Budapest, Csengery utca 70.

The building in District VI is a modern-looking apartment building with air-water heat pump heating-cooling system equipped with 21st century technologies.

CS70 Gree Home is located at 70 Csengery utca, in the centre of Terézváros, with an excellent location. The immediate surroundings of Csengery utca have excellent transport connections, with tram stops 4-6 from Oktogon, the M1 metro line (Kisföldalatti) and several trolleybus stops just a few hundred metres away, so you will not need a car for everyday life, everything is within a walking distance.

The apartments are designed in a variety of floor plans, ranging from small 2-bedroom apartments with a small floor area to 3-bedroom apartments that meet the needs of larger families. The range of apartments is suitable for both investment and home buyers. District VI. is the ideal place to live for those who like the city centre lifestyle. With its excellent location and transport connections, it is also a great place to stay for tourists, so whether you are looking for a value investment for short- or long-term rentals or a quiet home with the benefits of location, CS70 Green Home is the place to buy.

The building is an ECO HOUSE with the highest energy rating AA++ ECO-FRIENDLY, ENERGY EFFICIENT, ALLERGY-FREE HOMES